Friday, September 24, 2010

Sunday, September 19, 2010

UTM KEMBALI....


UTM...MMMmmmmMM..AArrGGhhh......

Masuk je UTM..dah pening..dah kepale mula cam naik pitam...aduyaiiiiii...knape UTM..hahaha
pk PSM (yang tak sudah sudah....), assingment (yang melambak-lambak).....balik umah tak wat pun..... BENCI!! BENCI!! BENCI!! (kate Lokman)..hahaha.. UTM lagsung tak bawak ketenangan,,MMMMMmmmmMMMMm.... Weyyyyy Weyyyy Tlgggggg!!! cam malas dah, nak RAYE lagi sampai tahun depan.....huhuhuhu...

Saturday, September 18, 2010

1 SYAWAL...



Hari Raya.....oiiii...
Pagi2 1 syawal aku dah kene bgun..mmmmm...dah la tdo kul 4 pagi, kul 6.30 pagi kene bgun daaa...perrrr mate dah la nak lelap jeee...tapi sebut je raye....terussss segarrrr...
cam biase lah rutin pagi rayeee..kene pergi semayang raye..hahahahaha...pastu balik bersalaman dengan kuarge..( tangan d hulur..ape lagi..terasa gatal di tgn, rupa2nya duet rayeeee yang di bagi...) raye pertama cam tu la...raye kedua lagi hebat p g klantan tuuuu...hahahahaha deshhhh....

Thursday, September 9, 2010

Berbuka Pose ngan Pizza..huhu

Makan piza kat tepi stesen bas Larkin...hehe






Sedapnyeeeeee...huhuhuhu...
Menjilat ibu jariiiii...mMMmmmmMm....



Tuesday, September 7, 2010

Raya vs Kahwin

Entah la kali ni.....cam tak raye plak....orang nak raye, die bantai plak wat kenduri..huhuhu...bkn apeeee, ari raye kedua dah start kenduri kahwin...perrrrrr...mcm2 perangai...hahahaha...tapi kenduri pun cam umah terbuka gak kan...belasah jeeeeee....perut semakin kembang ni...hahaha...Aku pun turut terkena terpias ni..hahahaha..jgn lupa datang ke rumah raya ke-4 ni...di Gong datuk...kenduri aku..huhuhu takde la..kenduri abg aku...nak dtg inpom kat aku lu kkkk...mkn nasi minyak tuuuu....hahaha...ok.di kesempatan ni. nak ucap selamat ari raya....!!! woiii..raye woiii...

Thursday, September 2, 2010

BERAYA DI KAMPUNG...

BaliK KamPung..ooOOo..BaliK KamPunG...!!!

Hahahaha....tak sabar nak balik raye di kampung niiiiii....huhuhuhu...kali ni aku balik beraya di Terengganu...sebelum ni di Terengganu gak...sebelum sebelum ni beraye di Terengganu gak..dan selepas ni di Terengganu gak (aku mane ade lagi kg selain terengganu)....hahahaha... tapi memang best la...kn kn kn..dapat beraye di kampung...jumpa mak bapak kite..huhu...
tapi kali ni nak balik kampung, rase geram je...patutnya balik dengan bas PERMATA...ade budak yang handle bas ni tak reti reti nak bls msg balik...bgtau je laaaa...bas dah penuh..bukan main lagi, tempahnya lame...last minute baru bgtau...Mu ingat tiket pantai timur senang nak dapat keee...pikirrrrrrrrrrr...(geram ni!!!!!)
rileks2 Zuuuu....(cool mannn)...hehe... ni nak cite pasal nak balik raye ni, setiap kali balik raye...mesti ari pertama abah aku beli ayam golek kesayangan aku...hahaha sedap woooo...memang kami tak terlepas bila tiba musim pose ni...kalu abg long aku balik, perrrrr mak aku plak akn masak ayam pencen masak kari....tu memang kegemaran die..perrrrr kari mak memang terbaik woookkk!!! 2 ekor mak aku masak tuk abg aku jeee tau...adik2 yang lain suma tgk je die makan...hahahaha...nak makan, takut kene marah, org masak tuk die konon...hahaha...
tapi kali ni, kami suma akan beraya dengan keluarga yang baru degan penambahan seorang ahli keluarga yang baruuuu...hehe...

SEMOGA KEPADA KALIAN SUMA, SELAMAT PULANG KE KAMPUNG
BERHATI-HATI DI JALAN RAYA..

Wednesday, September 1, 2010

MATA BENGKAK...!!!

PERISTIWA 1
Macam2 perkara semalam dan hari ni berlaku.....sumanya gara-gara MATA...pelik tapi benarrrrrrrr...takdak yang benar melainkan benarrrrrrr segala-galanya...... nak pendekkan citeeee... ada sorg mamat ni..namenya A (bukan name sebenar) punya lah nak tunjuk hebat...mase nak main badminton, di boleh smeshhhhh dengan kelajuan per saat, (tak laju pun) yang dasyat kat partner aku....ape taknye, shutle cock tu menerjah terkenaaaaaa...la mata kawan aku tuuuuu...aduyaiiiii....kcian tol kwn aku tu....Lebam rrr ckitttt...ape taknye..btol depan mate die smeshhhhh...kene rrr...mungkin si A teringat ade dua org mamat ni, yang slalu kne kan dieeee, mentang-mentanglah mamat mat penyek tu balik kg..yang aku ni terpacak depan mate dipun tak nak smeshhhh..mmmmmm....ape pun perlawanan semalam yang begitu sengit di saksikan oleh beribu ribu penonton yang hadir (ramai keeeee?????..aku rase pakcik yang jge dewan yang tu je ade haha)...ape2 pun TQ suma....sooooo muchhhh...Adakah misi balas dendam pada petang ini berlaku...BANGKITKAH si A ini menentang lawannya dan mungkinkah si mangsa juga turut merasa BAHANGnya membalas DENDAM ini.......JOM JOM!!!!! saksikan perlawanan yang genting di kaca TV anda!!!!(poyo seeeeyyyyy main mcm org kg,ade hati nak masuk TV....) LALALALALALALA.....

BERSUKAN TIDAK MEMATAHKAN SEMANGAT DI BULAN RAMADHAN..!!
MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA...!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...