Saturday, November 13, 2010

Mini Project..


Mini Project : Ultra Sonic Sensor Car


Name pun mini project...tapi nak buat macam @$#$%$(erti kate lain senang sangat...)... ish ish ish..geram betol aku..hahahaha sebab aku cakap macam tu...sebab x jadi...aku ulang balik...sebab x jadi...wakakakakaka...boleh ke mase nak present tak menyala lampu..kat ctu dah kurang markah dahhhhh.....huhuhu lepas tu kereta ni tak guna remote tau...pakai tolak n tarik je....nak selekoh...lu pikir la sendiri..huhuhu..tapi banyak benda baru belajar...contohnya tak tdo, ulang balik tak tdo sampai ke hari nak present huhuhuhu...piah kawan aku tu, mate die nk tkluar dah...aku punya mate mesti la maintain..nak kuar darah pun ade..hahaha...duk nak ciap bnda ni...lagi, sensor yang mahal nak mampus...group lain sensor murah je...x aciiiii...hahahaha mula2 kne wat kat potoboard lu..baru buat kat papan lubang yang kecik tuuuuu..tapi kami present dengan selamber jeeeee....markah selambe jgkkkk...tapi ok la..tengs my love lecturer.....saya ulang balik tengs my love lecturer....

TQ TO ALL PARTICIPANT AND ALSO MY GROUP MEMBER..
BECAUSE THIS SEMINAR IS ENJOYYYYYY!!!

4 comments:

  1. hahahaha, sabo aje laaaa, cuba lagi dan lagi dan lagi, muahahaha

    ReplyDelete
  2. bgussss..cuba reda tekanan gua..hua hua hua..

    ReplyDelete
  3. as salam..
    cubaan pertama biasanya ada hikmah disisi-Nya
    yang kadang kala secara tidak sedar, kita tahu..tetapi tidak sedar :_
    jangan putus asa ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...